Συνέντευξη δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη στο CNN

«Δεν είναι μία καλή συμφωνία αλλά είναι η τελευταία επιλογή πριν την καταστροφή» δήλωσε αναφερόμενος στη συμφωνία με τους εταίρους ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή World Right Now του τηλεοπτικού δικτύου CNN με τη δημοσιογράφο Hala Gorani.

Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός πρέπει να στηριχθούν στη δέσμευσή τους για την προώθηση μεταρρυθμίσεων, σημειώνοντας ότι «οι κυβερνήσεις, έως τώρα, αντί να επιλέξουν το δρόμο των μεταρρυθμίσεων, προτίμησαν να βάζουν φόρους και να κόβουν μισθούς και συντάξεις».

Ο κ. Καμίνης στη συνέντευξή του στο CNN τόνισε επίσης ότι «η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος με τους όρους που έγινε και το ερώτημα που τέθηκε αποτέλεσε τραγικό λάθος, διότι το αποτέλεσμά του ερμηνεύθηκε από τους εταίρους ως «όχι» στην Ευρώπη».

Αναφερόμενος στο θέμα του τουρισμού, ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι η τουριστική χρονιά είναι μία από τις καλύτερες για την πρωτεύουσα, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι αν ομαλοποιηθεί η κατάσταση στη χώρα, ο τουρισμός στην Αθήνα θα εκτοξευθεί.

Δείτε τη συνέντευξη εδώ:

m.youtube.com/watch?v=c1GVzT4ZlZk

 

Μοιραστείτε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email