Γ. Καμίνης: “Με τον δήμαρχο των Σκοπίων θα αποδείξουμε ότι μπορούμε να συνεργαζόμαστε και να συνυπάρχουμε ειρηνικά”

«Με τη συνάντησή μας με τον δήμαρχο των Σκοπίων θα στείλουμε ένα μήνυμα ότι μπορούμε να συνεργαζόμαστε και να συνυπάρχουμε ειρηνικά» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης για την πρόσκληση που απηύθυνε στον Σκοπιανό ομόλογό του να επισκεφθεί την Παρασκευή την Αθήνα.

«Μπορούμε να ανταλλάσσουμε εμπειρίες και να συμφωνούμε σε θέματα χαμηλής πολιτικής» τόνισε ο κ. Καμίνης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά, σημειώνοντας ότι «στο επίκεντρο της συζήτησης δεν θα βρεθεί το πολιτικό ζήτημα αλλά το πως μπορούν να συνεργαστούν οι δύο πρωτεύουσες, στην καινοτομία, την κοινωνική πολιτική, την αστική ανθεκτικότητα, τον πολιτισμό». Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν θα ανταποδώσει την επίσκεψη, ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι θα επισκεφθεί τα Σκόπια σύντομα.

 

Ο κ. Καμίνης, αναφερόμενος στην πολιτική διαπραγμάτευση, εξέφρασε την εκτίμηση ότι ανοίγει ένα παράθυρο ευκαιρίας,επισημαίνοντας ότι συνήθως το επόμενο που ανοίγει είναι πιο μικρό και παρέπεμψε στο Κυπριακό ζήτημα και τις σχετικές θέσεις του Προέδρου κ. Νίκου Αναστασιάδη.

 

Μοιραστείτε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email