Στις 26 Μαΐου δίνουμε μια ακόμη μάχη για το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρώπη. Αλλά και για το μέλλον της ίδιας της Ευρώπης.

Σε αυτή τη μάχη, δηλώνω «παρών», ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής.

Γιατί γνωρίζω καλά από τη θητεία μου ως δήμαρχος Αθηναίων για σχεδόν εννέα χρόνια και ως Συνήγορος του Πολίτη γα άλλα τόσα χρόνια, ότι η Ευρώπη είναι γεμάτη ευκαιρίες, αρκεί να ξέρεις να τις αξιοποιήσεις.

Γιατί γνωρίζω ότι με τις ιδέες μας και τις προοδευτικές μας προτάσεις μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις μάχες. Το πέτυχα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία το 2010 αλλά και απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ το 2014.

Γιατί πιστεύω στη δύναμη της Ευρώπης, έχω παλέψει για αυτήν. Έχω συγκρουστεί με τη συντήρηση και θα συνεχίσω να κάνω το ίδιο ανυποχώρητα και στην Ευρωβουλή. 

Γιατί καμία ευρωπαϊκή χώρα, μόνη της, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το μέλλον. Απέναντι στις υπερδυνάμεις Ανατολής και Δύσης, χρειαζόμαστε μια Ευρώπη ενωμένη, ισχυρή, προοδευτική.

Αυτή την Ευρώπη σας καλώ να φτιάξουμε ξανά με την ψήφο μας στο Κίνημα Αλλαγής.

Γιατί είναι η δική μας παράταξη που διαχρονικά έχει διαχειριστεί την παρουσία μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση με αξιοπρέπεια, αποτελεσματικότητα και δυναμισμό.

Γιατί είναι η δική μας παράταξη που τόλμησε να προχωρήσει τις πιο μεγάλες μεταρρυθμίσεις και πέτυχε τις πιο γενναίες αλλαγές στην χώρα.

Γιατί μόνο εμείς ξέρουμε να κερδίζουμε, ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Θα αγωνιστώ για την Ευρώπη που θέλουμε, για την Ευρώπη που μας κάνει περήφανους, για την Ευρώπη που θα μας επιτρέψει να ατενίσουμε ξανά το μέλλον των παιδιών μας με αισιοδοξία. 

Για αυτήν θα παλέψω, για όλες και όλους.

Μοιραστείτε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email